Jedanaesti Job Fair u Nišu

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair, jedanaesti po redu , biće održan 4. i 5. marta 2019. godine u sali Elektronskog fakulteta u Nišu.

Na samom sajmu posetiocima se pruža mogućnost da posete radionice i prezentacije kompanija na kojima mogu čuti nešto više o njihovim delatnostima i projektima na kojima rade. Posetioci se takođe mogu prijaviti za intervjue sa predstavnicima kompanijama, koji će se održati tokom trajanja sajma.

Cilj sajma je da mlade ljude povežu sa kompanijama i pomognu im da izgrade uspešne karijere, kako navode orgainzatori sajma BEST Niš,.

Glavni organizator ovogodišnjeg Sajma zapošljavanja u Nišu Ivana Mihajlović istakla je da će ove godine na sajmu učestvovati 34 kompanije, što je do sada rekordan broj.

Ona je posebno izdvojila, pored prezentacija i radionica, tribinu pod nazivom „Prvi korak ka zapošljavanju – od studenta do juniora“.

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da prisustvuju radionicama na različite teme. Sve radionice su besplatne, a zbog ograničenog broja mesta neophodno je prijaviti se za učešće i rezervisati svoje mesto. Prijave traju do subote 2.3.

Sandra Momčilović
About Sandra Momčilović 31 Articles
Diplomirani žurnalista i dugogodišnji novinar. Hedonista, ali u današnje vreme joj taj "hedonizam" izmiče "za po malo". Zaljubljenik u muziku, filmove i knjige. Po prirodi borac zbog čega je iz žene prerasla u zmaja...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four × 1 =