Istina boli!

“Znaš kako mi izgleda rad sa tobom?”, upita me pre neki dan vlasnik kompanije sa kojom sarađujem.

“Očekujem da ćete mi reći!”, s osmehom odgovaram, znajući već da će poređenje biti zanimljivo.

“Pre desetak godina sam rođenom bratu rekao da ga žena vara. I naljutio se na mene. I nije pričao sa mnom dugo. Ali, ja ne bih bio miran da sam znao, kao što jesam, a da mu nisam rekao!
I šta bi bilo kad bi saznao od drugog i čuo da sam ja znao i nisam mu rekao!”, izdeklamova u dahu.

“Dobroooo, očekujem sad poređenje, u kakvoj je to vezi sa našom saradnjom?”

“Znaš, ti dođeš, ukažeš mi na nepravilnosti, daš predloge i moj prvi poriv je ljutnja! Bes! Ne na tebe, već na sebe, što sam ili znao pa prećutao ili nisam znao, a trebao sam da znam! Istina boli! ”

Otvorenost i iskrenost su vrline koje izuzetno cenim i najčešće radim sa kompanijama tj. ljudima koje gaje te iste vrednosti.

Ma koliko da je bolno, hajde da se ne lažemo, već da lečimo!

A i lepo kažu stari latini, sličan se sličnom raduje, zar ne?!

 

www.built4u.rs

agencija za konsalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Sanja Đorđević
About Sanja Đorđević 44 Articles
Moji rezultati su moja priča! Kažu da sam surovo realna i iskrena, otvorena, optimistična , poslovna, radoholik, samosvesna, orijentisana na rezultat i uvek nasmejana, a opet prijatelji znaju da sam sanjar, pesnik, skitnica dedin, večiti Lunja, koji bez obzira na sve , veruje i dalje u ljude, veruje u ono dobro u svima nama. Često budna sanjam. Osvanem u kovitlacu neobuzdane mašte od koje samo kad svane sunce uspevem da pobegnem. Postojim – vidljiva, otvorena, prisutna, bez želje da se krijem. Zenit je moj ambijent. Sve što poznajem, priznajem i poštujem, nalazi se tamo, na vrhu moći i vrhuncu ljudskih sposobnosti. To što tome težim ne znači da ću uvek na cilj i stići. Dobro mi je znana granica između želeti i moći. www.built4u.rs agencija za kosalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two × four =