Festival za decu “Uskršnje jaje” po peti put u Zrenjaninu

Izvor:rtvsantos.com

Festival “Uskršnje jaje” održaće se 27. aprila od 11 do 15h na Trgu slobode u Zrenjaninu.U slučaju da vreme ne bude za idealno spoljne uslove, festival će se održati u Kristalnoj dvorani.

5 godina festivala

Prvi put festival je održan u igraonici u gradu, kada je mini manifestaciju posetilo oko 1500 malih i velikih posetilaca, več od sledeće godine manifestacija je dobila svoje mesto na Trgu slobode.

Sponzori kojih je svake godine sve više su se i ove godine potrudili da svakom detetu obezbede mali poklon kao znak pažnje.  Organizatori ove manifestacije su istakli da bez sponzora, “Uskršnje jaje” ne bi postojalo i da svi koji učestvuju u donacijama daju isključivo svoje proizvode, usluge i igračke za mališane kako bi festival bio potpun.

Zabava i igra za decu

Igre su dizajnirane za sve uzraste, podeljene po kategorijama. Za decu od 2 do 6 godina i od 7 do 11 godina.

Na trgu će se, ako vreme dozvoli, naći ogroman lavirint od slame. U njegovoj  sredini će se nalaziti veliko jaje. Zadatak mališana je da prođu kroz lavirint do jajeta i tako osvoje nagradu.

Pored igara poput crtanja na slami, trke kolicima, skakanja u džaku mališani će imati priliku da se druže jedni sa drugima, ali i sa mnoštvom animatora. Na bini će biti upriličen program na kojem će posetioci imati prilike da vide mlade plesače, recitatore i glumce.

Ulaznica za ovu manifestaciju je plastični čep.

 

Lepa Reč
About Lepa Reč 1589 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × two =