Del Arno promoviše novi album „Ako ne znaš šta da radiš“ u Zrenjaninu!

Izvor: Del Arno Band fb stranica

Ljubitelji rege muzike će 12. aprila u klubu Vinyl u Zrenjaninu imati priliku da uživaju u novim tonovima popularnog sastava Del Arno, koji će tom prilikom promovisati svoj novi album „Ako ne znaš šta da radiš“.

Album je izašao 25.januara, tada je sastav održao veliki beogradski koncert u Domu omladine i time započeo svoju turneju. Članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novoj muzici, kako bi stvorili pesme koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu „Ako ne znaš šta da radiš“ se našlo deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla „Još uvek ima nadeˮ, „Stari lekˮ i singl “Meni se okreni” i novih sedam numera koje su malo drugačije nego dosadašnje pesme. Kažu da im album traje kao jedan školski čas, samo je inspirativniji i zanimljiviji.

Prve recenzije novog albuma Del Arno sastava kritičari su okarakterisali kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca i pokrenuti misli.

„Nakon više od 30 godina rada Del Arno Band i dalje donosi albume koji pevaju o relevantnim temama i na relevantan način. Razigranost u srcu, ali i prst na čelu su neminovni nakon slušanja ovog izdanja.ˮ (Hardwired Magazine).

Del Arno će po prvi put nastupiti u Vinyl baru u Zrenjaninu. Karte po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u Vinyl Cafe-u. Karta se može kupiti i na samom ulazu, ali je tada cena 800 dinara.

About Kristina Baćan 62 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 + eight =