Braća Vinčester završavaju lov nakon 15 sezona!

Za sve one koji su pratili i koji još uvek prate seriju Supernatural (Natprirodno) sinoćna objava glavnih glumaca je sigurno ostavila gorak trag. Nakon 15 sezona braća Vinčester završavaju svoj lov. Kao neko ko je odrastao uz ovu seriju, moram da priznam da nisam prihvatila činjenicu da se ona može završiti, iako  naravno sve ima kraj.

Džensen Ekls (Jensen Ackles) je u sinoć objavio video na svom Instagram profilu u kojem  zajedno sa Džaredom Padalekijem (Jared Padalecki) i Mišom Kolinsom (Misha Collins) obaveštava verne pratioce serije da će 15 sezona ujedno biti i poslednja. Odlučili su da je jedini pravi način da vest o kraju saopšte sami, lično svima onima koji su seriju učinili popularnom i omogućili da traje toliko dugo.

Erik Kripke, tvorac braće Vinčester, Sema i Dina i njihovog putovanja, je serijal razvijao skoro 10 godina. Planirao je da napravi odličan film koji će biti pun urbanih legendi i mitova, jer ga je ta tematika fascinirala od malena. Kada je shvatio da ima i previše priča  koje bi želeo da prikaže, prebacio se na ideju o seriji koju je na kraju sproveo u delo.

Serija Supernatural je počela da se emituje 13.septembra 2005. godine. Braća Vinčester su svoje putovanje kao lovci na natprirodno počeli sami, da bi od četvrte sezone u svoj unutrašnji krug primili anđela Kastiela kojeg tumači Miša Kolins. Pored njih seriju su upotpunili odlični glumci poput Mark Pelegrina (Mark Pellegrino) koji je tumačio lik Lucifera, Mark Šeparda (Mark Sheppard) koji je tumačio lik Kraulija i naravno tu je tata Vinčester, Džefri Din Morgan (Jeffrey Dean Morgan), zbog čijeg nestanka cela priča i kreće svojim tokom.

Poslednju sezonu će činiti 20 epizoda, što je u krajnjem zbiru 320 epizoda za Supernatural. Za sve one koji možda nisu nikada čuli za seriju ili nikada nisu mogli da prevagnu da sednu i odgledaju nekoliko epizoda, sada je pravo vreme da to učinite. Ovo je serija koju gledate kad je sjajna, Ali i kada nema nekog preteranog smisla, jer zavolite likove i želite da ostanete uz njih do samog kraja. Najčešći komentari fanova su da je kraj došao rano, da je i posle ovih 15 sezona, moglo još bar toliko, ali donekle razumemo.

Hvala braći Vinčester za svaku epizodu iz koje smo izvukli po neku foru, za neprestanu žudnju za pitama, za ljubav prema Impali, rok muzici i kariranim košuljama.

Objavu možete pogledati ovde :

 

About Kristina Baćan 69 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


ten + 17 =